servicii

Lucrăm de peste 10 ani în industriile culturale și creative.

Clienții noști sunt edituri, agenții, organizații non-profit și creatori independenți.

Suntem prezenți pe SEAP pentru instituții publice, dar ne putem vedea la o cafea cu creatorii și operatorii independenți.

Dacă aveți o idee pe care vreți să o transformați într-un produs sau într-un serviciu și simțiți că aveți nevoie de suport, contactați-ne. Povestiți-ne ce vreți să faceți, în ce stadiu sunteți cu proiectul, ce tip de expertiză vă lipsește. Vom stabili împreună care sunt punctele în care putem interveni noi, ce operații vă propunem, ce lucrări vă livrăm și ce va însemna asta din punct de vedere financiar în bugetul proiectului. Tot împreună vom ajunge la adoptarea celei mai bune formule de colaborare, atât în ceea ce privește procedurile de lucru, cât și în ceea ce privește calendarul. 
Știm că specificul sectoarelor culturale și creative nu este unul comun. Că proiectele nu seamănă între ele, așa cum oamenii nu seamănă între ei. Că voința auctorială, obiectivele, strategiile și prioritățile celor implicați sunt elemente încărcate, mai întotdeauna, de subiectivitate și, uneori, de multă emoție. Modul nostru de lucru se bazează pe o bună comunicare între părți și pe o rețetă atent personalizată a colaborării. Ne place ceea ce facem și este foarte important pentru noi ca, la final, toată lumea să fie mulțumită.